Lecture

Master's

  1. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  2. Süt Fizik ve Kimyası, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  3. İçme Sütü Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  4. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  5. Süt Fizik ve Kimyası, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  6. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  7. İçme Sütü Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  8. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  9. Süt Fizik ve Kimyası, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  10. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:3
  11. İçme Sütü Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  12. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  13. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:3
  14. Gıda Koruma Yöntemleri ve Gıda Muhafazasında Yeni Uygulamalar, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
  15. İçme Sütü Teknolojisi, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
  16. Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  17. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3

Bachelor's

  1. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  2. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  3. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  4. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  5. Yeni Ürün Geliştirme, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  6. İşletme Sanitasyonu, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  7. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  8. Yeni Ürün Geliştirme, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  9. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  10. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:4
  11. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  12. İşletme Sanitasyonu, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  13. Mezuniyet Çalışması Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  15. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  16. Yeni Ürün Geliştirme, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  17. Mezuniyet Çalışması I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  18. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  19. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  20. Gıda Mikrobyolojisi 2, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  21. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  22. Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  23. Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  24. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  25. Yeni Ürün Geliştirme, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  26. Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  27. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  28. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
  29. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  30. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  31. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  32. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  33. Geleneksel Gıdalar, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  34. Mezuniyet Çalışması 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  35. Gıda Mikrobiyolojisi 2, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  36. Mezuniyet Çalışması 1, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  37. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  38. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  39. Yeni Ürün Geliştirme, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  40. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  41. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  42. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  43. Gıda Mikrobiyolojisi 2, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  44. Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  45. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  46. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  47. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  48. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  49. Gıda Muhafaza Teknikleri, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  50. Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö., 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  51. Geleneksel Gıdalar ve Coğrafi İşaretler (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  52. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
  53. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  54. Mezuniyet Çalışması 2 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  55. Süt Tesisi Kuruluş ve Organizasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  56. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  57. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  58. Mezuniyet Çalışması 1 (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  59. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  60. Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  61. Süt Bilimi ve Teknolojisi (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  62. Gıda Mühendisliğine Giriş (Ö.Ö./İ.Ö.), 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  63. Mezuniyet Çalışması 2, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  64. Geleneksel Gıdalar (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  65. Yeni Ürün Geliştirme (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  66. İşletme Sanitasyonu (Ö.Ö./İ.Ö.), 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  67. Mezuniyet Çalışması 1, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  68. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  69. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:2
  70. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2015-2016, Türkçe, Ders saati:4
  71. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
  72. Mezuniyet Çalışması, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
  73. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:4
  74. Yeni Ürün Geliştirme, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:2
  75. Yeni Ürün Geliştirme, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  76. Yeni Ürün Geliştirme, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  77. Geleneksel Gıdalar, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  78. Geleneksel Gıdalar, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  79. Mezuniyet Çalışması, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  80. Mezuniyet Çalışması, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  81. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:2
  82. Gıda Mikrobiyolojisi Iı, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:2
  83. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
  84. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
  85. Süt Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
  86. Gıda Biyoteknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:2
  87. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
  88. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
  89. Süt Bilimi ve Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
  90. Bitkisel Yağ Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:2
  91. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:5
  92. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:5
  93. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:5
  94. Gıda Mikrobiyolojisi 1, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:5
  95. Genel Biyoloji, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
  96. Genel Biyoloji, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
  97. Genel Biyoloji, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:3
  98. İşletme Sanitasyonu, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:2
  99. Genel Mikrobiyoloji, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
  100. Genel Mikrobiyoloji, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:4
  101. Genel Mikrobiyoloji, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:4
  102. Genel Mikrobiyoloji, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:4
  103. Bilgisayara Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
  104. Bilgisayara Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:4
  105. Gıda Teknolojisi, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
  106. Gıda Teknolojisi, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
  107. Gıda Teknolojisi, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3
  108. Gıda Teknolojisi, 2012-2013, Türkçe, Ders saati:3
  109. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2010-2011, Türkçe, Ders saati:3
  110. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2011-2012, Türkçe, Ders saati:3
  111. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2009-2010, Türkçe, Ders saati:3
  112. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2014-2015, Türkçe, Ders saati:3
  113. Gıda Mühendisliğine Giriş, 2013-2014, Türkçe, Ders saati:3