Project

  1. Civil Peynirinde Ağır Metal Kontaminasyon Kaynağı ve Düzeyinin Belirlenmesı Üzerine Bir Araştırma,Ulusal, (26.02.2015 - 26.02.2016),6000 ₺
  2. Resveratrol İlavesi ile Üretilen Probiyotik (Lactobacillus Acidophilus) Yoğurtların Probiyotik Raf Ömrü ve Bazı Kalite Niteliklerinin İncelenmesi,Ulusal, (22.02.2018 - 03.09.2019),3500 ₺
  3. Bayburt İlinde Doğal Olarak Yetişen Kara Kuşburnu (Rosa Pimpinellifolia L.), Kırmızı Kuşburnu (Rosa Canina L.), Karamuk (Berberis Vulgaris L.) ve Ekşi Elma (Malus Sylvestris Miller) İlavesi ile Üretilen Probiyotik Dondurmanın Bazı Biyokimyasal, Mikrobiyolojik, Duyusal ve Fonksiyonel Niteliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (14.05.2018 - 17.02.2020),6000 ₺
  4. Bayburt İlinde Doğal Olarak Bulunan Kızamık(Berberis Vulgaris L.) Meyvesinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktivite ve Fenolik Madde İçeriği ve Ürünün Dondurmaya İşlenerek Çeşitli Niteliklerinin Belirlenmesi,Ulusal, (01.07.2016 - 29.11.2017),11,00 ₺
  5. Stevia ve Bal Ilavesi Ile Üretilen Sade ve Kakaolu Yoğurt Dondurmalarinin Bazi Kalite Nitelikleri ve Termal Özelliklerinin Tespit Edilmesi,Ulusal, (15.06.2017 - 15.03.2018),4995,08 ₺
  6. Erzincan Tulum Peynirinden Laktik Asit Bakterilerinin Lab İzolasyonu Moleküler Metotlarla Tanımlanması ve Ekzopolisakkarit Eps Üretim Potansiyellerinin Genetik Olarak Belirlenmesi,Ulusal, (13.08.2015 - 13.02.2016),6000 ₺
  7. Bayburt Karın Kaymağı Ürün Karakteristiklerinin Belirlenmesi ve Üretim Standardizasyonu,Ulusal, (28.03.2014 - 22.05.2016),26000 ₺
  8. Farklı Sütlerden Geleneksel Yöntem ve Isıl İşlem Uygulanarak Üretilen ve Farklı Ambalaj Materyallerinde Olgunlaştırılan Erzincan Tulum Peynirlerinde Bazı Kalite Niteliklerinin Tespiti,Ulusal, (17.11.2008 - 31.10.2010),10000 ₺
  9. Yoğurt Üretiminde Peyniraltı Suyu Tozunun Yağsız Süt Tozu Yerine Kullanılma Olanaklarının Araştırılması,Ulusal, (01.10.2001 - 01.09.2002),26000 ₺