Lecture

Associate's

  1. Yönetim ve Organizasyon, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:2
  2. Gastronomi Turizmi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2023-2024, Türkçe, Ders saati:3
  4. Restoran İşletmeciliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  5. Yemek Süsleme Sanatı, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  6. Catering, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  7. Gastronomi Turizmi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  8. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:3
  9. İnsan Kaynakları Yönetimi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  10. Yönetim ve Organizasyon, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  11. Yemek Süsleme Sanatı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  12. Restoran İşletmeciliği, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  13. Halkla İlişkiler, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  14. Pazarlama, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  15. Yönetim ve Organizasyon, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  16. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  17. Gastronomi Turizmi, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:3
  18. Catering, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  19. Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  20. Pasta Tatlı Üretim Teknikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:4
  21. Beslenmenin Temel İlkeleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  22. Menü Planlama, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  23. Uluslararası Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  24. Genel Turizm, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  25. Menü Planlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  26. Lojistik Yönetim ve Organizasyonu, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  27. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  28. Turizmde Etik, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  29. Pazarlama, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2