Book

  1. Bölüm Adı:A'dan Z'ye Gastronomi Turizmi,Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Detay Yayıncılık,Editör:Ayaz Nurettin,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:256,ISBN:978-605-254-878-3,Bölüm Sayfaları:120 - 136
  2. Bölüm Adı:A’dan Z’ye Turizm,Gürbüz Ahmet, Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Detay Yayıncılık,Editör:Ayaz Nurettin,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:266,ISBN:978-605-254-666-6,Bölüm Sayfaları:40 - 54
  3. Bölüm Adı:Farklı Bakış Açılarıyla Yoksulluk Çalışmaları,Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Nobel Akademik Yayıncılık,Editör:İmamoğlu İlyas Kays, Sezer Faruk,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:264,ISBN:978-625-433-511-2,Bölüm Sayfaları:157 - 169
  4. Bölüm Adı:Türkiye'nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli,Apak Ömer Ceyhun, Gürbüz Ahmet,Yayın Yeri:Eğitim Kitabevi Yayınları,Editör:Sağlık Erkan, Tuna Muharrem,Basım Sayısı:1,Sayfa Sayısı:471,ISBN:9786257316040,Bölüm Sayfaları:145 - 154
  5. Bölüm Adı:Selected Academıc Studıes From Turkısh Tourısm Sector,Aykaç Emre,Apak Ömer Ceyhun,Yayın Yeri:Peter Lang GmbH,Editör:Fatih Türkmen,Basım Sayısı:1,ISBN:978-3-631-81608-0