Article

  1. Yılmaz Özlem, Elbir Abca Tuğba, Kamiloğlu Aybike, Kutlu Kantar Naciye,"Ultrasound Assisted Choline Chloride-Based Deep Eutectic Solvent Extraction of Bioactive Compounds From Salsify (Tragopogon Buphthalmoides (Dc.) Boiss. Var. Latifolius Boiss.): a Box–behnken Design Approach for Optimization",Microchemical Journal,Q1, 2024
  2. Kutlu Kantar Naciye, Kamiloğlu Aybike, Elbir Abca Tuğba, Yılmaz Özlem,"Ultrasound-Assisted Deep Eutectic Solvent Extraction of Bioactive Compounds From Persimmon Calyx",JOURNAL OF FOOD SCIENCE,Q2,pp:294 - 305, 2024
  3. Kutlu Kantar Naciye, Elbir Tuğba, Yılmaz Özlem, Kamiloğlu Aybike,"Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels",Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi,vol.15,pp:65 - 74, 2022
  4. Altuntaş Ümit, Güzel İsmail, Yılmaz Özlem, Uluata Sibel, Özçelik Beraat,"Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption",Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi,vol.15,pp:1 - 13, 2022
  5. Yılmaz Özlem,"Trabzon Yöresel Yemeklerinin Yerel Restoran Menülerinde Yer Alma Düzeyleri",Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi,vol.3,no:2,pp:122 - 130, 2020
  6. Yılmaz Özlem,"Yöresel Yemeklerin Yerel Restoranlarda Sunulma Düzeyi: Bayburt Örneği",Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi,vol.2,no:2,pp:225 - 230, 2019
  7. Yılmaz Özlem,Kaban Güzin,Kaya Mükerrem,"Tarhun ve Kişniş Tohumunun Uçucu Yağ Bileşenleri",Bayburt üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi,vol.2,no:1,pp:26 - 33, 2019