Dünya Gıda Günü Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tarafından Hazırlanan Etkinlikle Kutlandı.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) kurulduğu güne atfen her yıl 16 Ekim’de kutlanan Dünya Gıda Günü dolayısıyla Dr. Öğr. Üyesi Tayyibe ERTEN ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma CEBECİ tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı.  Dünya Gıda Günü için bu yıl “Su hayattır, su gıdadır” teması belirlenmişti. Yapılan bilgilendirme sunumunda suyun önemi, iklim değişikliğinin etkileri ve mevcut sorunlara çözüm önerileri başlıkları anlatıldı. Etkinliğe, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Engin ŞAHİN ve Doç. Dr. Ahmet İLHAN ile öğrencilerimiz katılım gösterdi.

 

Yayın Tarihi: 
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yukarı