Polonya Powislanski Üniversitesi’nin ziyareti

Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma CEBECİ, Dr. Öğr. Üyesi Tayyibe ERTEN ve Dr. Öğretim Üyesi Zila Özlem KIRBAŞ Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında Polonya’da bulunan Powislanski Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Powislanski Üniversitesi ev sahipliğinde beşincisi düzenlenen “5th International Higher Education Fair” ve uluslararası hafta kapsamında Üniversitemizin ve Fakültemizin ve tanıtımı yapıldı. Bu etkinlikle, hem ev sahibi Powislanski Üniversitesi hem de programa katılan üniversite temsilcileriyle görüşmeler yapılıp, yeni iş birliklerine kapı açıldı. Fuara, 17 farklı ülkeden 35 üniversite katılım sağladı. Powislanski Üniversitesi Erasmus Koordinatörü Paulina Osuch, Bayburt Üniversitesinin fuara katılımı için teşekkür edip mevcut iş birliğimizi Sağlık alanındaki araştırma projeleriyle sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Powislanski Üniversitesinin akademik araştırma olanakları hakkında bilgilendirilen akademisyenlerimiz, Hemşirelik bölümünün simülasyon laboratuvarında da incelemelerde bulundu.