Fakültemizde İş Sağlığı ve Güvenliği ile Afet ve İlk Yardım Eğitimleri Düzenlendi

Fakültemizde, 27 Şubat 2024 Salı günü 14:00-16:00 saatleri arasında, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda akademik ve idari personel ile öğrencilere yönelik iki eğitim düzenlenmiştir. Dekanımız Prof. Dr. Metin UÇURUM'un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, İş Sağlığı ve Güvenliği ile Afet ve İlk Yardım konularında eğitimler gerçekleştirilmiştir. Afet ve İlk Yardım konulu eğitim Doç. Dr. Sinan KUL, İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim ise Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZDEMİR tarafından verilmiştir. Eğitim sonunda katkılarından dolayı Doç. Dr. Sinan KUL’a ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÖZDEMİR’e Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çağatay TEKE tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.