HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ TANITIM ETKİNLİĞİ

Fakültemiz Hemşirelik bölümü tarafından ‘Hemşirelik Bölümü Tanıtımı’ kapsamında 08.04.2022- 18.05.2022 tarihleri arasında Bayburt merkezde bulunan;

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bayburt Milli İrade Anadolu Lisesi, Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çoruh Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kop Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bayburt Fen Lisesi, Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi,

İlçelerde bulunan Aydıntepe Çok Programlı Anadolu Lisesi, Demirözü Gökçedere Çok Programlı Anadolu Lisesi, Demirözü Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Liselerinde lise son sınıf öğrencileri ile buluşuldu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Ebelik bölümü akademik personelleri ile yeni açılacak olan hemşirelik bölümü tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilere fakültemizde yeni açılacak hemşirelik bölümü hakkında bilgilendirilerek hemşirelik mesleğine yönelik soruları cevaplandırıldı.