Ders

Yüksek Lisans

  1. Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  2. Fonksiyonel Starter Kültürler, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  3. Gıdaların Fiziksel Özellikleri, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3

Lisans

  1. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  2. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  3. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  4. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  5. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  6. Genel Mikrobiyoloji, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  7. Genel Mikrobiyoloji, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  8. Genel Mikrobiyoloji, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  9. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  10. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2021-2022, Türkçe, Ders saati:2
  11. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  12. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  13. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-I, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  14. Gıdalarda Raf Ömrü, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  15. Gıdalarda Raf Ömrü, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  16. Gıdalarda Raf Ömrü, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  17. Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  18. Teknik Resim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
  19. Teknik Çizim, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:4
  20. Teknik Resim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  21. Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:4
  22. Teknik Çizim, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:4
  23. Teknik Resim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  24. Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:4
  25. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  26. Et Bilimi ve Teknolojisi, 2022-2023, Türkçe, Ders saati:2
  27. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:2
  28. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  29. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:2
  30. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2019-2020, Türkçe, Ders saati:3
  31. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:2
  32. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  33. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:3
  34. Et Ürünleri İşleme Mühendisliği, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  35. Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:4
  36. Genel Mikrobiyoloji, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:1
  37. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-Iı, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:1
  38. Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
  39. Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, 2018-2019, Türkçe, Ders saati:3
  40. Et ve Ürünleri Teknolojisi, 2020-2021, Türkçe, Ders saati:3
  41. Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler -I, 2017-2018, Türkçe, Ders saati:2
  42. Gıdalarda Raf Ömrü, 2016-2017, Türkçe, Ders saati:2
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk