Proje

  1. Geleneksel Et Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakteri Suşlarının Bakteriyosin Üretme Potansiyellerinin Araştırılması ve Elde Edilecek Ürünlerin Doğal Gıda Katkı Maddesi Olarak Endüstriyel Ölçekli Üretime Kazandırılması Tagem-13/Ar-Ge/06,Ulusal, (01.09.2013 - 27.06.2017),
  2. Tarhun Bitkisinden (Artemisia Dracunculus) Ultrasonik Ekstraksiyon Yöntemi ile Fenolik Bileşik Eldesinin Optimizasyonu,Ulusal, (23.06.2020 - 30.09.2021),19000 ₺
  3. Lactiplantibacillus Plantarum Suşları ile Et Proteinleri İçeren Model Sistemde Gaba Üretiminin Optimizasyonu,Ulusal, (15.01.2021 - 07.03.2022),44000 ₺
  4. Çimlendirilmiş Maş Fasülyesi (Vigna Radiata) Ununun Karakterizasyonu ve Sığır Köftelerinde Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (25.12.2018 - 25.12.2019),13,00 ₺
  5. Bayburt Yöresinde Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus) Baharatının Fermente Sucuk Üretiminde Kullanımının, Ürünün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (15.06.2017 - 15.09.2018),
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk