Mobile Logo Gıda Tarım ve Hayvancılık Uyg. ve Arş. Merkezi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Uyg. ve Arş. Merkezi

Çiftçi Buluşmaları Paneli - 3 Çiftçilerin Yoğun Katılımıyla Aydıntepe MYO'da Gerçekleşti
Sürdürülebilir tarımın verimini artırmak üzere çiftçilerimizle etkileşime devam ediyoruz. Çiftçi Buluşmaları Paneli-3'ün konukları, Aydıntepe İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Köksal ile Demirözü Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Erdoğan'dı. Panelde, tarımda yeni trendler konuşuldu.
Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi ile birlikte düzenlemiş olduğumuz "Çiftçi Buluşmaları Paneli - 3" etkinliğimiz Aydıntepe Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirlmiştir. Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. dr. Ali Savaş Bülbül, Prof. Dr. Mahir Kadakal, Bayburt Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Gökmen Şengün, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, Tarım ve Orman İlçe Müdürleri akademisyenler, öğrenciler ve bölge çiftçilerinin katılımıyla gerçekleşen panelde, hayvan hastalıklarından korunma yöntemleri ve arı yetiştiriciliği konuları işlenmiştir.