Bildiri

  1. Cebeci Fatma, Erten Tayyibe (05.10.2023 - 06.10.2023), "Meat Substitute Protein Sources for Sustainable Nutrition", presented at the 2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, 2023
  2. Erten Tayyibe, Cebeci Fatma (16.10.2023 - 18.10.2023), "Production of Low Calorie Cookies Enriched with Spirulina Platensis Powder", presented at the ICONFOOD'23 International Congress on Food Researches, 2023
  3. Cebeci Fatma, Şaylan Demet (13.07.2023 - 15.07.2023), "Bitkisel Kaynaklı Biyoaktif Bileşenlerin Kanser Üzerine Etkileri", presented at the 25. Ulusal Biyoloji Kongresi, 2023
  4. Cebeci Fatma (26.10.2022 - 29.11.2022), "Bağırsak Mikrobiyotasının Biyoaktif Bileşenler Üzerine Etkisi", presented at the 9. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, 2022
  5. Öksüz Aleyna, Cebeci Fatma (19.06.2021 - 20.06.2021), "Üniversite Öğrencilerinde Duygusal Beslenme Durumunun Saptanması", presented at the 2. Uluslararası Gastronomi, Beslenme ve Diyetetik Kongresi-GANUD, 2021
  6. Cebeci Fatma,Mayer Melinda,Rossiter John T,Mithen Richard,Narbad Arjan (04.11.2018 - 08.11.2018), "The Role of Human Gut Bacterialmethionine Sulfoxide Reductases İnglucosinolate Metabolism", presented at the XXXVIII. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi, 2018
  7. Cebeci Fatma,Bazu Çırpıcı Burcu (22.12.2017 - 25.12.2017), "Antimicrobial Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated From Pickles", presented at the 6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), 2017
  8. Bazu Çırpıcı Burcu,Cebeci Fatma (22.12.2017 - 25.12.2017), "Phenolic Components and Properties of Vinegar", presented at the 6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), 2017
  9. Cebeci Fatma,Şahin Yeşilçubuk Neşe (07.05.2012 - 10.05.2012), "Matrix Effect of Blueberry (Vaccinium Arctostaphylos L.), Oat Meal and Milk on Antioxidative Potential and Bioavailability Through ın Vitro Digestion Process", presented at the Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages, 2012
  10. Cebeci Fatma,Pigram Anna,Mayer Melinda,Rossiter John T,Mithen Richard,Narbad Arjan (16.06.2014 - 19.06.2014), "Glucosinolate Metabolism by Bacterial Myrosinase-Like Enzymes", presented at the Rowett-INRA 2014. Gut Microbiology: From Sequence to function, 2014
  11. Cebeci Fatma,Mayer Melinda,Rossiter John T,Mithen Richard,Narbad Arjan (12.10.2015 - 15.10.2015), "Glucosinolate Metabolism by Bacterial Enzymes.", presented at the Glucosinolates and Beyond, 2015
  12. Cebeci Fatma,Mayer Melinda,Rossiter John T,Mithen Richard,Narbad Arjan (13.09.2016 - 15.09.2016), "Biotransformation of Glucosinolates by Human Gut Bacteria to Bioactive Isothiocyanates", presented at the Food bioactives and Health, 2016
  13. Cebeci Fatma,Mayer Melinda,Rossiter John T,Mithen Richard,Narbad Arjan (19.10.2017 - 22.10.2017), "Bağırsak Bakterilerinin Glukozinolat Metabolizmasındaki Rolü", presented at the 4. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, 2017
  14. Abi R., Cebeci F. Covid-19 Salgınında Toplumun Beslenme Alışkanlıklarında ve Yönelimlerinde Meydana Gelen Değişimler, 4. Uluslararası COVID-19 ve Güncel Sorunlar Kongresi-Hifo-DER, 7-8 Ağustos 2021 (Sözlü sunum, özet metin bildiri)
  15. Cebeci, F., Mayer, M., Rossiter J. T., Mithen, R. and Narbad, A. (2014). Glucosinolate Metabolism by bacterial enzymes. Glucosinolates and Beyond. 12-15 October, Wageningen, Hollanda (Poster Sunumu)
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk