Mobile Logo Kalite Koordinatörlüğü

Kalite Koordinatörlüğü

YÖKAK “Kalite Komisyonlarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı”

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı’nca 15 Mart 2023 Çarşamba günü 10:00-12:00 saatleri arasında Kurul Başkanı Prof. Dr. Muhsin KAR başkanlığında Kalite Komisyonlarına yönelik olarak yapılan çevrim içi bir bilgilendirme toplantısına; Rektörümüz ve Kalite Komisyonu başkanımız Prof. Dr. Mutlu TÜRKMEN, Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Ümmügülsüm ERDOĞAN, Genel Sekreterimiz Nazmi KARABULUT ve Kalite   Koordinatörümüz Doç. Dr. Esmeray ALACADAĞLI katılmıştır. Toplantıda Kurul Başkanı  Prof. Dr. Muhsin KAR ve iki kurul üyesi tarafından KİDR ve YÖKAK akreditasyon süreci ile ilgili bilgilendirme yapılmış, katılımcıların süreçle ilgili öneri görüşleri alınarak varsa soruları cevaplanmıştır. Toplantıda söz alan Kalite Koordinatörümüzce,  süreçle ilgili açıklayıcı bilgilerin yer aldığı sunumlar için teşekkür edilerek,  kalite çalışmaları ile ilgili olarak üniversiteler arasında terminoloji birlikteliği sağlamanın ve üniversite içinde ve üniversiteler arasında iyi uygulama örneklerinin paylaşımının kalite süreçlerine olumlu katkısına dikkat çekilmiştir.