İdari Personel 2023 Yılı Naklen Tayin Başvuru Sonuçları (Güncellendi) Kesin Sonuçlar

Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi çerçevesinde, Üniversitemiz idari personelinin 2023 yılında isteğe bağlı, sağlık ve eş durumu mazeretlerine dayanarak naklen tayin başvuruları Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Başvuru Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilerek ekteki şekliyle ilan edilmesine karar verilmiştir.

Bayburt Üniversitesi İdari Personel Naklen Tayin Yönergesinin 11 inci maddesinin 1/a fakrası gereğince sıralamaya giren personele kesin sonuçların ilan tarihinden itibaren birinci 4 (dört) aylık süre içerisinde diğer kamu kurumlarına naklen atanması için muvafakat hakkı verilir.

*- Kesin sonuçlar İdari Personel Naklen Tayin Başvuru Değerlendirme Komisyonunun 27.03.2023 tarihli toplantısında 2023/3 sayılı kararıyla 14 Mart 2023 tarihinde ilan edildiği şekliyle kabul edilmiştir.

Yıl

Verilen Atama İzni Sayısı

Dağıtılacak Sayı

(Atama İzni Sayısı/2)

7

3,5

DAĞILIM CETVELİ

Eş Durumu (%40)

Sağlık Durumu (%40)

İsteğe Bağlı (%20)

1

İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi isteğe bağlı başvuru sonuçlarına ulaşmak için linki tıklayınız.

İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi sağlık mazereti başvuru sonuçlarına ulaşmak için linki tıklayınız.

İdari Personel Naklen Tayin Yönergesi eş durumu mazereti başvuru sonuçlarına ulaşmak için linki tıklayınız.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Duyuru Tarihi

30 Ocak 2023

Adayların Müracaat Tarihi

30 Ocak 2023 – 27 Şubat 2023 (Mesai Bitimi)

Birimlerin Adaylara ait Belgeleri Rektörlüğe (Personel Daire Başkanlığı) Gönderme Tarihi

28 Şubat 2023 – 03 Mart 2023

Komisyon Tarafından Değerlendirilmesi

06-13 Mart 2023

Sonuçların İlanı

14 Mart 2023

İtiraz Süresi

15-20 Mart 2023

* Kesin Sonuçların İlanı

27 Mart 2023

* Rektörlük tarihlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- İtirazlar dilekçe ile Komisyona iletilmek üzere belirtilen tarihlerde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na yapılaması gerekmektedir.