Bildiri

  1. Anlar Pınar, Çinar Topçu Kübra, Çakır Özlem (23.11.2023 - 26.11.2023), "The Use of Herb and Herbs Extracts in Beef Patties", presented at the 5th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, 2023
  2. Çinar Topçu Kübra, Çakır Özlem (23.11.2023 - 26.11.2023), "Berberis Vulgaris L.Tea and Optimization of Brewing Conditions", presented at the 5th International Conference on Food, Agriculture and Animal Sciences, 2023
  3. Fettahoğlu Kübra, Çinar Topçu Kübra (23.11.2022 - 25.11.2022), "Koagülaz Negatif Stafilokokların Fermente Et Ürünleri ve Parça Halinde İşlenen Et Ürünlerinde Proteolitik Aktivite Üzerine Etkileri", presented at the 5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, 2022
  4. Özbilgin Abdullah, Gümüş Recep, Çinar Topçu Kübra (07.10.2022 - 09.10.2022), "The Effect of Hesperidin Added to Japanese Quail Rations on Some Nutrient Contents of Egg", presented at the The 6th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, 2022
  5. Çinar Topçu Kübra, Kaban Güzin (18.12.2021 - 20.12.2021), "Some Technological Properties of Lactic Acid Bacteria İsolated From Pastırma", presented at the 7. International İstanbul Scientific Research Congress, 2021
  6. Tekce Emre,Bayraktar Bülent,Gül Mehmet,Çinar Topçu Kübra (03.05.2018 - 06.05.2018), "Sıcaklık Stresi Altında Beslenen Broiler Içme Sularına Katılan Esansiyel Yağ Aside Karışımının Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi", presented at the Uluslararası Tarım Kongresi (UTAK 2018), 2018
  7. Çinar Topçu Kübra,Kutlu Kantar Naciye,Gıdık Betül (21.10.2020 - 23.10.2020), "Bayburt İli Aydıntepe İlçesi İklim Koşullarında Yetiştirilen Fasulye, Nohut ve Buğday Bitkilerinin Verim Değerlerinin Belirlenmesi", presented at the Türkiye 13. Gıda Kongresi, 2020
  8. Kaban Güzin,Güllüce Medine,Karadayı Mehmet,Çinar Topçu Kübra,Sayın Bilge,Kaya Mükerrem (27.09.2017 - 29.09.2017), "Technological Properties of Coagulase Negative Staphylococci Isolated From Sucuk a Traditional Dry-Fermented Sausage", presented at the 3nd International Symposium on Fermented Meat, 2017
  9. Tekce Emre,Bayraktar Bülent,Gül Mehmet,Çinar Topçu Kübra (25.04.2018 - 27.04.2018), "Effects of Essential Oil Mixture to Some Hematological Blood Parameters Ofbroiler Water Under Temperature Stress", presented at the 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 2018
  10. Bayraktar Bülent,Tekce Emre,Gül Mehmet,Çinar Topçu Kübra (25.04.2018 - 27.04.2018), "Investigation of the Effect of Some Herbal Extracts on Erythrocytedistribution Widths of Broiler Induced by Heat Stress", presented at the 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 2018
  11. Bayraktar Bülent,Tekce Emre,Gül Mehmet,Çinar Topçu Kübra (25.04.2018 - 27.04.2018), "Investigation of the Effect of Some Plant Extracts on Serum Lipase Used in Drinking Waters At Different Rates in Heat Stress Induced Broilers", presented at the 1. INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 2018
  12. Tekce Emre,Çinar Topçu Kübra,Bayraktar Bülent,Takma Çiğdem,Gül Mehmet (25.08.2018 - 28.08.2018), "Sıcaklık Stresı Altında Beslenen Broıler Içme Sularına Katılanesansıyel Yağ Asıde Karışımının Bağırsak Ph ve Mıkroflorasıüzerıne Etkısı", presented at the AHTAMARA I. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ, 2018
  13. Kaya Mükerrem,Çinar Topçu Kübra,Fettahoğlu Kübra,Kaban Güzin (27.09.2017 - 29.09.2017), "Genotypic İdentification of Yeast From Pastırma", presented at the 3nd İnternational Symposium on Fermented Meat, 2017
  14. Çinar Topçu Kübra,Kaban Güzin (19.09.2019 - 21.09.2019), "Antioxidant Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated/Identified From Pastırma", presented at the International Conference on Advanced Engineering Technologies, 2019
  15. Kamiloğlu Aybike,Elbir Tuğba,Çinar Topçu Kübra (19.09.2019 - 21.09.2019), "Effect of Marinating with Vegetables on Sensorial and Thermal Properties of Beef", presented at the International Conference on Advanced Engineering Technologies, 2019
  16. Fettahoğlu Kübra,Çinar Topçu Kübra,Kaban Güzin (16.10.2014 - 17.10.2014), "Kürleme Ajanlarının Pastırmanın Mikrobiyal Florasına Etkileri", presented at the 3. Et Ürünleri Çalıştayı, 2014
  17. Kamiloğlu Aybike,Çinar Topçu Kübra,Yalçınkaya Sibel,Ergi Hami,Ateş Menekşe (26.04.2018 - 29.04.2018), "Effect of Tarragon (Artemisia Dracunculus) on Sensory and Oxidative Properties of Kavurma", presented at the International Congress On Engineering And Life Sciences, 2018
  18. Kamiloğlu Aybike,Çinar Topçu Kübra,Elbir Tuğba (26.04.2018 - 29.04.2018), "The Effects of Different Levels of Tarragon (Artemisia Dracunculus) on Microbiological Properties of Sucuk (Turkish Dry Fermented-Sausage)", presented at the International Congress On Engineering And Life Sciences, 2018
  19. Çinar Topçu Kübra,Fettahoğlu Kübra,Kaban Güzin (10.11.2016 - 13.11.2016), "Lactic Acid Bacteria in Emulsified Meat Products", presented at the International Congress on Food of Animal Origin-Industry Partnership, 2016
  20. Çinar Topçu Kübra,Kamiloğlu Aybike,Kaban Güzin (22.10.2015 - 24.10.2015), "Laktik Asit Bakterilerinin Antagonistik Aktivitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Teknikler", presented at the Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu, 2015
  21. Kaban Güzin,Kaya Mükerrem,Yalınkılıç Barış,Fettahoğlu Kübra,Çinar Topçu Kübra (01.10.2015 - 04.10.2015), "Effect of Modified Atmosphere Packaging on Color and Sensory Properties of Pastırma Produced with Different Chloride Salts", presented at the The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 2015
  22. Çinar Topçu Kübra,Kaban Güzin (28.04.2015 - 30.04.2015), "Farklı Kürleme Sıcaklıkları ve Kürleme Ajanları Kullanılarak Üretilen Pastırmalardan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve İdentifikasyonu", presented at the 2. Tarım ve Gıda Kongresi, 2015
  23. Çinar Topçu Kübra,Fettahoğlu Kübra,Kaban Güzin (16.10.2014 - 17.10.2014), "Pastırma Üretiminde Laktik Asit Bakteri Florasını Etkileyen Faktörler", presented at the 3. Et Ürünleri Çalıştayı ”Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon”, 2014
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk