Proje

  1. Kızamık (Berberis Vulgaris L.) Ekstraktlarının Sığır Köftelerinde Kullanımı ve Çeşitli Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi,Ulusal, (15.03.2023 - 15.11.2023),6000 ₺
  2. Et Marinasyonunda Doğal Antioksidan Olarak Berberis Vulgaris L. ve Berberis Crataegina Dc. Meyve Ekstraktının Kullanımı,Ulusal, (13.07.2020 - 24.08.2021),19866,14 ₺
  3. Bayburt İli Aydıntepe İlçesi İklim Koşullarında Yetiştirilen Fasulye, Nohut ve Buğday Bitkilerinin Verim Değerlerinin Belirlenmesi,Ulusal, (23.06.2020 - 10.03.2021),
  4. Pastırmadan Mayaların İzolasyonu ve İdentifikasyonu,Ulusal, (30.12.2013 - 30.12.2014),
  5. Sıcaklık Stresi Altında Beslenen Keklik ve Bıldırcın Rasyonlarına Farklı Dozlarda İlave Edilen Probiyotik ve Moringa Olifera Uçucu Yağının Besi Performansı, Bağırsak Mikroflorası ve Et Kalitesi Üzerine Etkisi,Ulusal, (07.12.2018 - 17.02.2020),10,00 ₺
  6. Pastırmadan İzole Edilen ve Tanımlanan Laktik Asit Bakteri Suşlarının Probiyotik ve Teknolojik Özellikleri,Ulusal, (29.05.2018 - 04.09.2019),
  7. Geleneksel Sucuklardan İzole Edilen Laktik Asit Bakteri ve Koagülaz Negatif Stafilokok Suşlarının Starter Kültür Olarak Kullanım İmkanları (Tagem-13/Arge/7),Ulusal, (27.06.2013 - 27.06.2017),188213
  8. Sıcaklık Stresi Altında Beslenen Broylerlerin İçme Sularına Farklı Seviyelerde İlave Edilen Uçucu Yağ Asidi Karışımının Besi Performansı, Kan Serumu, Et Kalitesi ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri,Ulusal, (26.11.2017 - 04.06.2018),9441 ₺
  9. Bayburt Yöresinde Yetiştirilen Tarhun (Artemisia Dracunculus) Baharatının Fermente Sucuk Üretiminde Kullanımının, Ürünün Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması,Ulusal, (15.06.2017 - 15.09.2018),
  10. Isıl İşlem Görmüş Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Biyojen Amin Oluşumuna Etkisi,Ulusal, (16.12.2014 - 19.04.2016),
  11. Pastırma Üretim Aşamalarında Maya Florasındaki Değişimlerin Belirlenmesi,Ulusal, (10.07.2014 - 10.07.2015),
  12. Kürleme Sıcaklığı ve Kürleme Ajanının Pastırmanın Kalitatif Özelliklerine Etkileri,Ulusal, (10.07.2013 - 10.07.2014),
Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük MEtin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk