Mobile Logo Adalet Meslek Yüksekokulu
2021-2022 YAZ OKULU İLE İLGİLİ DUYURU
Öğrencilerimiz 2021- 2022 Eğitim- Öğretim yılında yaz okulu eğitimini diğer üniversitelerde yapılan yaz okullarından alabilirler. Diğer üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin, başvuru dilekçesini (Ek) doldurup ilgili üniversitenin sitesinden alacakları ders içeriği ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz başvurularını  ilgili bölüm sekreterliğine e-posta yolu ile yapabilirler.
Yapılan başvurular ilgili birim kurulları tarafından değerlendirilecek olup alınan karar Adalet Meslek Yüksekokulu web sayfasından duyurulacaktır. Öğrencilerimiz, başvurularının ilgili kurul tarafından onaylanması halinde diğer üniversitelerden ders alabilirler.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1. Başvuru Dilekçesi Yaz Okulunda Farklı Üniversitelerden Ders Alma Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
2. Güncel tarihli detaylı transkript

3. Karşı Üniversiteden alınacak Ders İçerikleri (Onaysız İmzasız olabilir)

• İmza bulunmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır!
  • Yaz okulunda bir öğrenci, en fazla yirmi kredi/AKTS’yi aşmayacak şekilde (5) beş derse kayıt yaptırabilir.
  • Ancak, yaz okulunda bir öğrencinin alacağı derslerin haftalık ders saati toplamı kırk saatten fazla olamaz.