Mobile Logo Adalet Meslek Yüksekokulu
"Türk Yargı Sistemi İçerisinde Avukatlık Mesleği" Konulu Söyleşi Programı

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz “Türk Yargı Sistemi İçerisinde Avukatlık Mesleği” isimli söyleşi programımızı Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yasin ALTAY’ın moderatörlüğünde gerçekleştirdik.

Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan PEKMEZCİ’nin konuşmacı olarak katıldığı programımıza Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümmügülsüm ERDOĞAN, Bayburt Barosu Yönetim Kurulu üyeleri ve Yüksekokulumuz öğretim elemanları katıldılar. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa ALBAYRAK açılış konuşmasında, öğrencilerimizin teorik anlamda anlatılan derslerin pratik kısmını da bu tür faydalı etkinliklerle öğrendiklerini, motivasyonlarına katkı sağlayan ve her anlamda istifade ettikleri etkinliklerimize devam edeceğimizi dile getirdi. Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan PEKMEZCİ konuşmasının ardından öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı. Özellikle Sayın Başkanın Avukatlık cübbesini giyerek konuşmasını gerçekleştirmesi, öğrencilerimizin dikkat ve heyecanını arttırdı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programımız Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümmügülsüm ERDOĞAN’ın Baro Başkanı Av. Serkan PEKMEZCİ’ye hediye takdimiyle sona erdi.