Adalet Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu

Adalet Meslek Yüksekokulunda İlk Mezuniyet Coşkusu;

2016 yılında kurulan Adalet Meslek Yüksekokulu, 2018 - 2019 öğretim yılında ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Bayburt Üniversitesi Baberti Külliyesi Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Şen, Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Töman, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Bülent Bayraktar ile Adalet Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile mezun öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Adalet Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı birincisi Fatma Çelik’in konuşmasıyla başladı. Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Şen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek’in açılış ve selamlama konuşmalarından sonra mezun öğrencilerin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi sunuldu. Dereceye giren öğrencilere plaket, başarı belgesi ve hediye takdimi yapılarak diğer mezun öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.

Mezuniyet programı, toplu kep atma töreni ile sona erdi.