Erzurum'da Erasmus + Bilgilendirme Toplantısı

Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak Bayburt Valiliği’nin koordinasyonunda 12.11 2019 tarihinde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı İletişim Koordinatörlüğü tarafından Erzurum’da düzenlenen Erasmus + Bilgilendirme toplantısına katılarak Erasmus+ programının farklı hareketlilik türleri hakkında bilgi aldık. Program açılış konuşmalarının ardından Erasmus+ genel bilgilendirme sunumları ve örnek proje uygulamaları ile devam etti. Öğleden sonraki oturumda ise 4 farklı sektörel çalıştaylar yer aldı. Her biri farklı salonda düzenlenen çalıştayların konuları; Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim, Yetişkin Eğitimi ve Gençlik olarak belirlenmişti. Ekip olarak farklı çalıştayalara katılarak her bir sektör için gerekli bilgiler elde edildi. Toplantı Üniversitemiz ve Ofisimiz açısından verimli olarak geçmiş ve bundan sonraki hedef ve amaçlarımıza ulaşmada bizlere yeni fikirler vermiştir.