Fakültemiz Öğrencilerine Uyum / Oryantasyon Eğitimi Verildi

2019 yılında Fakültemiz bölümlerine kayıt olan (YKS, DGS, Ek Yerleştirme, Yatay Geçiş) öğrencilerimize Uyum / Oryantasyon Eğitimi verildi.

Öğrencilerimiz için uyum eğitimi çerçevesinde Üniversitemiz Kütüphanesine bir gezi gerçekleştirildi. Kütüphane yetkililerinden Kütüphanemiz ve Kütüphanemiz imkânları ile bu imkânlardan nasıl faydalanacakları konusunda bilgilendirildiler.

Daha sonra Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonumda gerçekleştirilen uyum programında öğrencilerimize, öğrencilerin iş ve işlemlerinin hangi birimlerde ve nasıl yapılacağı anlatıldı. Ayrıca, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Bülent Bayraktar’ın açılış konuşmasından sonra akademisyenlerimiz Dr. Öğretim Üyesi Ahmet İlhan, Dr. Öğretim Üyesi Dr. Fatma Cebeci öğrencilerimizi ilgili mevzuat ve Üniversitemiz imkânları konusunda, Sağlık Yönetimi Öğrenci Kulübü başkanı Vahide Kılıç öğrenci kulüpleri ve çalışmaları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler.