Fizyoloji ve Anatomi Sergisi ve İlk Yardım Etkinliği

10 Mayıs 2019

Fakültemiz, Fakülte öğrencilerinin çalışmalarından oluşan Fizyoloji ve Anatomi sergisi ile 112 Ambulans İlk ve Acil Yardım ekibinin öğrencilerimize verdiği İlk Yardım bilgilendirmesi etkinliğini gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız ve Dekanımız Sayın Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek’in Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hamit Emre Kızıl’ın, Dekan Yardımcılarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bülent Bayraktar’ın, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ahmet İlhan’ın, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Filiz Aygün Ertürk’ün, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Seda Kızıl’ın, Fakültemiz öğrencilerinin, Üniversitemiz öğrencilerinin, akademik ve idari personelinin yoğun ilgisi ile gerçekleşen etkinliğimizde incelemelerde bulunan Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek öğrencilerimizden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sayın Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen ekip liderleri Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bülent Bayraktar’a, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Filiz Aygün Ertürk’e ve öğrencilerimize teşekkür etti ve bu tür çalışmaların devamını ve başarı dileklerini belirtti.