Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Topoğlu'ndan, Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen'e Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Mutlu Türkmen’i ziyaret etti.

Bayburt Üniversitesi ile Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü himayelerinde, Bâbertî Külliyesi Kültür Merkezinde kurulan ‘Genç Ofis’ ve Üniversitemiz tarafından yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Genel Müdür Topoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen’e misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Genel Müdür Topoğlu’na teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Türkmen ise gençlik ve spor camiası ile etkin ve sürekli işbirliği kurarak, Bayburt Üniversitesini daha ileriye götürmek adına yeni dönemde emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.

Bâbertî Külliyemiz Kültür Merkezinde yer alan Genç Ofis’in yanı sıra özellikli birçok birimin de yakından incelendiği ziyarette, Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Prof. Dr. Metin Uçurum, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Çetin Yaman, Gençlik Hizmetleri Müdürü M. Zafer Battal da yer aldı.