Öğrencimize Birincilik Ödülü

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Bayburt Defterdarlığı işbirliği ile düzenlenen “Vergi Ahlakı” konulu kompozisyon yarışması düzenlenmiştir.

03 Nisan 2019 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Kadir ÇİÇEK’in katılımlarıyla “Vergi Ahlakı” Konferansı düzenlenmiş olup, Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Bayburt Defterdarlığı’nın katkılarıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmiştir. Söz konusu yarışmada birinci olan Adalet Meslek Yüksekokulumuz Hukuk Bölümü, Adalet Programı II. Öğretim 2. sınıf Öğrencisi Burak DÜLEK birincilik ödülünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bener GÜNGÖR’ün elinden almıştır.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.