Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2019-2020 akademik bahar yarı yılı Akademik Kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Sayın Selçuk Coşkun başkanlığında yapıldı.

Bayburt Üniversitesi Konukevinde gerçekleştirilen toplantıya Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un yanı sıra Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Taş, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İlyas Kays İmamoğlu, Öğr. Gör. Ebubekir Akkoyunlu ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan öğretim elemanları katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine TAŞ’ın slayt sunumu eşliğinde bilgilendirme yaptığı akademik kurul toplantısında, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda bahar döneminde yapılması planlanan etkinlikler görüşüldü.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, gerçekleştirilen akademik kurul toplantısının Bayburt Üniversitesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu açısından hayırlı olmasını temenni etmesi ve toplantıya katılan öğretim elemanlarına çalışmalarında başarılar dilemesi ile sona erdi.