Trabzon Medical Park Karadeniz Hastanesi Yetkilileri Merkezimizi Ziyaret Etti
Trabzon Medical Park Karadeniz Hastanesi, geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla T.C. Bayburt Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Hastanenin İnsan Kaynakları Müdürü Onur ÖZGÜR ve Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Saniye ALTINTAŞ üniversite öğrencilerine yönelik kariyer fırsatlarını ve iş deneyimini aktarmak üzere merkezimiz yönetimi ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmede, Trabzon Medicalpark Karadeniz Hastanesi’nin öğrencilere sağladığı staj imkânları ve kariyer planlama desteği üzerine detaylı bir şekilde bilgi verildi. Ayrıca, hastane ve üniversite arasında yapılacak ortak projeler ve iş birlikleri konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Trabzon Medicalpark Karadeniz Hastanesi, genç yeteneklere sunduğu bu fırsatlarla onların mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Öğrenciler, hastanenin deneyimli kadrosu eşliğinde teorik bilgilerini pratikte uygulama şansı bulacak ve sağlık sektöründe kariyerlerine sağlam bir adım atma imkânı elde edecekler. Dış paydaşlarımız ile öğrencilerimizin kariyer süreçleri için işbirliklerini her daim devam ettireceğiz. Hastane yöneticilerimize ziyaretleri için teşekkür ederiz.